Maak kans op een gratis Get Fit sessie van 45 minuten.

Het is mijn missie om ondernemers en topsporters (en alle anderen die het beste uit zichzelf willen halen) het hele jaar door topprestaties te kunnen laten leveren. Omdat ik het belangrijk vind om kennis te verspreiden en iedereen de kans wil geven om hun gezondheid te verbeteren, bied ik gratis hulp aan!

Dit doe ik door middel van Get Fit sessies waarbij ik heel specifiek en persoonlijk advies geef voor jouw situatie of hulp bied bij de vraagstukken waar je mee rondloopt.

Voorafgaand aan het gesprek analyseer ik je huidige situatie aan de hand van je antwoorden op een vragenlijst. Zo kunnen we ons tijdens het gesprek heel specifiek richten op de waardevolle en concrete tips waar jij mee aan de slag kunt.

Voor deze Get Fit sessies selecteer ik twee keer per maand één persoon die hiervoor in aanmerking komt. De eerstvolgende bekendmaking is op 28 oktober dus pak je kans nu het nog kan!

Indien je geselecteerd bent voor een Get Fit sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht.

lieke de bever coaching mindset
Scroll naar top