suikervrij challenge

Eindelijk de hele dag stabiele energie, geen opgeblazen buik meer,
mentale rust rondom voeding en weer lekker in je vel, zowel fysiek als mentaal!
Als gevolg van 30 dagen suikervrij eten!

Suikervrij Challenge

Eindelijk de hele dag stabiele energie, geen opgeblazen buik meer, 
mentale rust rondom voeding en weer lekker in je vel, zowel fysiek als mentaal!
Als gevolg van 30 dagen suikervrij eten!

is jouw drang naar suiker sterker dan jouw wilskracht en wil jij eindelijk weer eens de controle terug?

Suiker, het kerningrediënt van al jouw favoriete producten. Nutella, chocola, koekjes, cake, taartje, ijs of lekkere m&m’s. Ze vormen toch wel de steunpilaren van jouw dagelijkse voedingspatroon en een dag niets van dit lekkers gegeten is een dag niet geleefd, toch?

Het witte goedje geeft jou een zaligmakend geluksgevoel en is je beste vriend in tijden van verdriet, teleurstelling maar ook blijdschap en vreugde. De gangmaker (hint: die koeken zijn pas lekker!) die alle momenten leuker maakt.

Althans, tot je een uurtje verder bent en je bloedsuikerspiegel weer gaat dalen. Hier merk jij niets van maar wat jij wél opmerkt is dat je lichaam met code oranje begint te roepen dat het tijd is voor een nieuwe snack en suikerdosis. Jouw gezonde verstand zegt nog dat dat beter zou zijn van niet want je snapt dat veel snoepen niet zo goed voor je is, maar het liefst zou je het wel doen.

Ondertussen verandert code oranje in code rood en jij denkt: oké dan neem ik één stukje chocola, dat moet toch wel kunnen? Maar één stukje, daarvan weet je eigenlijk dat dat niet bestaat. En stiekem is het hek daarmee van de dam. Je drang wordt onhoudbaar en het lijkt alsof je er geen verweer meer tegen kunt bieden. Je gaat volledig voor de bijl. Maar morgen… dan ga je écht anders aanpakken en stop je met al dat gesnoep!

Dit patroon herhaalt zich over en over en hoe graag jij ook de controle wilt hebben, je lijkt het niet te kunnen winnen. Dat geeft weer een gevoel van zwakte en het gebrek aan discipline en wilskracht. Heb je nu echt 0 doorzettingsvermogen?

Nu weet ik dat je het eigenlijk niet wilt horen maar de grootste boosdoener van dit patroon zijn die suikers. Suiker zorgen voor die onhoudbare drang naar meer en zorgen ervoor dat jij geen limiet kent. Ze maken je als het ware slaaf van je eigen lijf en zijn de reden dat jij met wilskracht en doorzettingsvermogen, niet de baas wordt over dit patroon.

Maar oei, het idee aan stoppen met suikers is wel heel confronterend he? Als je die vraag met ja kunt beantwoorden dan is dat een nog sterkere aanleiding naar de oplossing voor jou. Dan is suiker namelijk meer voor jou dan zo nu en dan even een lekkere beloning. Die ‘zo nu en dan’ is namelijk vaker ‘op dagelijkse basis’ en er zijn dagen dat je niet anders kan dan aan je suikerdrang toegeven.

Maar wist jij dat suikers een ontzettend groot effect hebben op jouw lijf? Omdat jij er nog nooit vanaf hebt kunnen stappen, weet je misschien niet eens welke wereld er voor je open kan gaan. Namelijk een wereld waarin:

– Jij veel meer constante energie gaat ervaren
– Je huid veel rustiger zal worden
– Je gemoedstoestand veel en veel stabieler wordt. Tot ziens moodswings en ook minder rondom je menstruatie!
– Je eeuwige trek in zoet eindelijk afneemt
– Je trek in tussendoortjes an sich af zal nemen. Je gaat grote maaltijden veel meer waarderen
– Je opgezette darmen veel rustiger gaan worden
– Jij vooral weer het gevoel van CONTROLE over je snoepen en snaaien terugkrijgt en dus meer MENTRALE RUST krijgt rondom het thema eten. Het gaat een minder dominante rol voor je spelen!

Van suikerverslaafd naar 100% fit

En ja ik weet waar ik het over heb! Als je mij ooit had verteld dat ik uit eigen initiatief deze challenge op zou zetten, dan had ik je niet geloofd. Als jonge topsporter was er weinig aandacht voor voeding en we leefden op producten met toegevoegde suikers. Jarenlang had ik een onwijs grote dagelijkse zoet behoefte en ik durf nu toe te geven dat er sprake was van een suikerverslaving. 

Ik at een hele zak m&m’s weg en kon dan nog denken: is die nu al leeg? Ik was me ervan bewust maar zag niet direct de noodzaak om het anders te moeten doen én had stiekem niet de kracht en het doorzettingsvermogen om het anders te kunnen doen.

Tot ik op een bepaald punt zó klaar was met dit snoepgedrag en niet meer accepteerde dat ik deze strijd niet leek te winnen. Dit móest anders en ik begon mijn eigen suikervrij challenge. 

Die periode veranderde mijn leven! Ik voelde me beter, had meer energie, kwam strakker in mijn lichaam te zitten en had veel minder last van mijn darmen. Ik kwam in zijn algeheel lekkerder in mijn vel te zitten maar misschien nog wel het allerbelangrijkste voor mij persoonlijk: mijn gemoedstoestand werd zó veel stabieler en ik kreeg een sterk gevoel van controle terug. Voor het eerst dacht ik WOW! Als ik dit eerder had geweten had ik het veel eerder gedaan.  

Hieruit kwam het besef: dit is waardevol. Heel waardevol. Het bracht me namelijk een verandering voor het leven, en dat gun ik jou ook! Daarom heb ik de Suikervrij Challenge officieel opgezet om jou te helpen naar meer energie, meer fitheid en lekkerder in je vel waardoor jij je ook op alle vlakken beter gaat voelen!

Je ontvangt direct na je inschrijving een bevestigingsmail met informatie. Check ook voor de zekerheid je spambox en voeg mij toe aan je contacten zodat je geen mails mist.

Hoe ziet deze challenge er precies uit?

Na 6 eerdere uitverkochte edities start de volgende groep in mei!

– We gaan 30 dagen lang (vanaf 3 mei) aan de slag om volledig suikervrij te eten! ”It takes 30 days to create a habbit”. Een suikerverslaving is echt hardnekkig en deze doorbreken vraagt om consistentie en commitment. 

– Je ontvangt een e-book als handboek met wat je wel en niet mag eten.

– Je ontvangt een lijst van toegestane tussendoortjes.

– Je ontvangt een receptenboek met 30 suikervrije recepten!

– Een habit tracker om je progressie in kaart te brengen.

– Een journal voor dagelijkse reflectie en wat dit mentaal met je doet.

– Een Facebookgroep met dagelijkse support van mij inclusief andere deelnemers. Ik motiveer je elke dag om door te zetten en daar je ervaringen te delen! Iedereen gaat door hetzelfde proces en de groepssupport is bijzonder waardevol plus geeft je het gevoel dat jij er niet alleen voor staat.

– Oneindig veel persoonlijke voordelen waar je het natuurlijk vooral voor doet!

– De investering hiervoor bedraagt €247,-

Waarom (toegevoegd) suikervrij?

Naast mijn eigen persoonlijke ervaring ervaar ik het ook in mijn werk als voedingsdeskundige. Ik spreek op dagelijkse basis personen die kampen met schommelingen in energielevels, verminderde focus, een constante trek in zoet, twijfels rondom eigenwaarde en doorzettingsvermogen en niet helemaal blij met wat ze in de spiegel zien. Dat kan zo makkelijk anders, namelijk door ‘enkel’ eens met die suikers in je voeding aan de slag te gaan!

Echter worden we als Nederlanders ook beïnvloedt door marketing en wordt ons verteld dat Sultana een gezond tussendoortje is, dat peperkoek goed is voor de stevige trek en is dat een boterham met hagelslag een prima ontbijt is.

Het is geen wonder dat ik daardoor veel mensen spreek die door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om gezond voedingsadvies en die maar al te goed weten wat de after lunch dip inhoudt.

Sommigen zijn zich misschien al wel bewust van de impact van suiker en anderen zitten misschien nog in de ontkenningsfase. Voor iedereen die klachten ervaart die niet erg genoeg zijn voor de dokter maar wel voor jouw dagelijkse frustratie: dit is jouw kans! Tijdens deze challenge ga ik je helpen om veranderingen aan te brengen voor een blijvend gezonder voedingspatroon en ik ga je handvatten geven die je gaan helpen om eindelijk je huidige patroon te kunnen doorbreken. Afrekenen met die suikers die jou in bedwang houden.

Dit is wat het eerdere deelnemers opleverde!

Meer energie

mentale rust + geen ZOETBEHOEFTE meer

minder opgeblazen en minder kilo's

Betere smaakervaring!

Oftewel
LEvensveranderend!

Scroll naar top

Let's do this!