THE HEALTH
BASE

Zie jij door de bomen het bos niet meer op het gebied van voeding? Heb je het idee dat je elke keer weer wat anders leest dat je aan het twijfelen zet? Je wilt al een tijdje een verandering maken en gezonder gaan leven maar je weet niet waar je moet beginnen en raakt daardoor steeds meer gefrustreerd.

Herken jij dit:

•  Je weet niet wat nu waar is en wat je moet geloven op het gebied van voeding. Je leest elke keer wat anders waardoor je alleen nog maar meer verward raakt.

•  Je wilt het graag anders aanpakken, een structurele verandering maken maar je wilt het wel meteen goed doen. Niet weer vanalles proberen en er na twee weken weer mee stoppen.

•  Je hebt al het een en ander geprobeerd maar dat heeft er vooralsnog niet toe geleid dat jij het je blijvend resultaat heeft opgeleverd.

•  Je bent bijna op het punt dat je je neergelegd hebt bij het feit dat een fit lichaam niet voor jou is.

•  De hoeveelheid informatie online is overweldigend en het topic voeding te uitgebreid waardoor je niet weet waar je zou moeten beginnen. 

Stop dan nu met klakkeloos volgen maar leid jezelf op met de juiste kennis om bewustwording te creëren en levenslang resultaat te bereiken.​

Stop dan nu met klakkeloos volgen maar leid jezelf op met de juiste kennis om bewustwording te creëren en levenslang resultaat te bereiken.​

Het moet anders

Je wilt al een tijdje een verandering maken en gezonder gaan leven maar je weet niet waar je moet beginnen. Wanneer er een nieuwe methode op je pad komt lijkt dit volledig bij je te passen. Je bereid je voor om deze methode ook te gaan volgen maar even later hoor je weer iemand zeggen dat dat geen gezonde manier is.

Je probeert er online wat over te vinden en raakt nog meer verward door alle tegenstrijdige adviezen. Uiteindelijk raak je zo gefrustreerd van alle opties en het gebrek aan eenduidige en duidelijke informatie, dat je je goede voornemen weer tijdelijk afblaast. 

Dit gaat zo door tot het moment weer komt dat je ontevreden bent met je huidige situatie en weer opnieuw op zoek gaat. Heel frustrerend, vooral omdat je ondertussen om je heen alleen maar mensen ziet die alles onder controle lijken te hebben. Die niet met deze struggles rondlopen of waarvoor die ene methode wel werkt. 

Ik snap je en ik herken het!

Jaren heb ik in dezelfde positie gezeten. Ik deed topsport en er was geen duidelijke informatie over wat nu goede voeding was die mijn prestaties zouden ondersteunen. 
Ik wilde echter wel weten hoe het zat! Hoe kan het nu zijn dat, rondom zoiets essentieels als voeding, zoveel onduidelijkheid bestaat terwijl het onze gezondheid direct beïnvloedt.

Hier moest ik wat mee. Niet alleen voor mezelf maar ook voor zo veel anderen die niet weten waar je moet beginnen. Het probleem waar ik al snel tegenaan liep was niet het gebrek aan informatie, maar het gebrek aan kennis om de waarheid van de waanzin te kunnen onderscheiden. Daarmee ging er een wereld voor me open. 

Door te weten waar ik op moest letten, begon de informatie op zijn plek te vallen. Met het begrijpen van de basisprincipes werd ik niet alleen wijzer over voeding, ook leerde ik wat juist en onjuist was tussen wat er werd verkondigd. Dat opende mijn ogen.

Waar ik vond dat het aan ontbrak op het internet is een plek waar je zeker bent dat je de juiste informatie kunt vinden die op een heldere, toepasbare manier wordt uitgelegd.”

lieke de bever coaching

Waar ik vond dat het aan ontbrak op het internet is een plek waar je zeker bent dat je de juiste informatie kunt vinden die op een heldere, toepasbare manier wordt uitgelegd.”

Doorbreek deze cirkel en kom in actie

Inmiddels jaren later heb ik alles gelezen, geprobeerd en uitgetest. Ik heb me niet alleen opgeleid, ik kan mezelf ook ervaringsdeskundige noemen omdat er weinig beginnersfouten zijn die ik zelf niet heb gemaakt. Ik dacht dat low-fat altijd beter was, ik heb producten verbannen omdat ik ze als slecht labelde, ik heb calorieën geteld en deze opgespaard zodat ik ‘s avonds veel chocolade kon eten, you name it! Inmiddels snap ik hoe het werkt en heb ik naast de toepassing op mezelf in de sport, ook al heel veel mensen in het dagelijks leven mogen helpen om hun leefstijl aan te passen. En met succes.

Waar ik echter vond dat het aan ontbrak op het internet is één plek waar je alle informatie kunt vinden die betrouwbaar is en op een heldere en toepasbare manier wordt uitgelegd. Ook als je pas net met voeding bezig gaat.

Ik wilde dat er een plek kwam waar alle informatie samen zou komen. Alle basisregels en basisprincipes uitgelegd maar inclusief praktische toepasbare tips en voorbeelden zodat je er echt mee aan de slag kan. Feitelijke kennis is niet sexy en niet aantrekkelijk om je weg doorheen te banen. Wil jij echter leren hoe je zelfstandig betere keuzes leert maken die je doelstelling ondersteunen, dan heb je daar een bepaalde basiskennis voor nodig. Door jezelf op te leiden en de basisprincipes leert te begrijpen, zullen ook voor jou de puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen op het gebied van voeding. Die plek online waar kennis inclusief praktische voorbeelden en toepassing samenkomen, die was er niet. Om die reden heb ik een online omgeving gecreëerd genaamd: The Health Base., 

THE HEALTH BASE

THE HEALTH BASE

Een thuisbasis op het gebied van gezondheid met een combinatie van wetenschappelijke kennis én hoe je die kennis toepast om je doelstellingen te kunnen bereiken. Alles waar ik zelf ooit zo veel behoefte aan had!

Deze online omgeving bevat 6 modules met daarin álle kennis op het gebied van voeding en mindset die jij nodig hebt om je leefstijl te transformeren en topfit te worden.

Alle relevante informatie om een leefstijl verandering te kunnen maken is hier gebundeld en wetenschappelijk onderbouwd zodat jij vanaf nu één plek online hebt waar je alles kunt vinden. Gun jezelf deze kennis en het maken van goede keuzes zal als vanzelf volgen.

Hoe ziet de cursus eruit?​

Tussen 14 en 28 oktober neem ik je mee door 6 modules waarbij je om de dag toegang krijgt tot een nieuwe module. De modules blijven daarna onbeperkt voor je beschikbaar zodat je altijd terug kunt blijven zoeken om te kijken hoe het ook al weer zat. Je koopt eenmalige je levenslange toegang tot een databank aan kennis waar jij altijd op terug kunt vallen.

DE EERSTE CURSUS VINDT PLAATS TUSSEN 14 EN 28 OKTOBER EN BEVAT:

  • 6 modules aan kennis over voeding en mindset inclusief praktische voorbeelden en tips.
  • De mogelijkheid om vragen te stellen per mail aan mij gedurende deze periode voor extra toelichting of praktische toepassing.
  • Een live online Q&A op maandag 28 oktober waar jij al jouw laatste vragen live kunt stellen aan mij en van andere vragen kunt leren.
  • De inhoud van de modules vind je hieronder:

De cursus gaat op 14 oktober voor het eerst van start en daarom run ik een eerste pilot editie. Voor slechts 20 deelnemers geldt eenmalig een prijs van €47 euro (exclusief btw) i.p.v. €97 euro. Na de betaling ontvang je binnen 48 uur meer informatie aangaande de online cursus per mail. 

Na deze cursus

→  Weet jij alles op het gebied van voeding en mindset dat je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

→  Heb jij zelf de kennis en de bewustwording die nodig is om voor altijd keuzes te maken die op dat moment bijdragen aan het doel wat je wil bereiken, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om wat lekkers te nemen zonder je daar schuldig over te voelen.

→  Neemt niemand je deze kennis ooit meer af. Je investeert eenmalig je tijd en je energie om voor jezelf de basis te leren maar die basis gaat je dienen voor de rest van je leven. Jij leert zelf hoe voeding je gaat ondersteunen en niet meer tegenwerkt.

→  Ben je nooit meer afhankelijk van gehypte methodes, voedingsplannen en producten. Je leert zelf wat de strategie is achter het bereiken van iedere doelstelling waar je de rest van je leven van profiteert. 

→  Ervaar je meer mentale rust en minder frustratie rondom het thema voeding. 

 

Scroll to Top