VAN FRUSTRATIE OVER JE LEEFSTIJL EN DAGELIJKSE ENERGIEDIPS, NAAR CONCREET ACTIEPLAN OM TOPFIT TE WORDEN!

Boek een 1-op-1 doorbraak call

Tijdens dit online videogesprek van 45 minuten bespreken we waar jij steeds op vastloopt als het gaat om het creëren van een gezond patroon. Als oud topsporter geef ik je niet alleen concreet advies op het gebied van voeding en sporten, ik leg juist de link met je mindset. Na afloop ontvang je het advies in de vorm van een actieplan met concrete handvatten om direct mee van start te kunnen.  Boek hier voor €47,-.

Voel je blij en trots als je in de spiegel kijkt!

Je bent een drukke ondernemer of ambitieuze professional en wil alle ballen in de lucht houden. Dat is je heel lang gelukt, maar de laatste tijd krijg je het niet meer voor elkaar om de discipline op te brengen om een gezonde leefstijl erbij te combineren.  Je voelt je niet helemaal happy in je lijf en je hebt je ook wel eens energieker gevoeld. Je wil hier wat mee en bent klaar om actie te gaan ondernemen, maar:

Jij ziet door de bomen het bos niet meer door de hoeveelheid tegenstrijdige informatie online. Wie moet je nu geloven en wat gaat je nu het resultaat geven waar je naar op zoek bent? Weer geld uitgeven aan iets wat het dan weer niet blijkt te zijn? Daar heb je geen zin meer in.
Het ontbreekt jou echter ook aan de juiste kennis voor wat het dan wel is en je hebt de tijd en energie er niet voor om het allemaal zelf uit te gaan zoeken. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen.
✓ Je hebt inmiddels al een aantal keer wat geprobeerd. Dat werkte dan tijdelijk maar uiteindelijk sta je wel weer op hetzelfde punt.  Jij wil dit vicieuze cirkeltje juist doorbreken. Het is tijd voor blijvend resultaat.
✓ Anderen zijn razend enthousiast over bekende groepsprogramma’s maar jij weet: dat is het niet voor mij. Jij hebt behoefte aan persoonlijk en passend advies en wil de kortste weg naar je doel. Zonder dat je daarvoor gekke methodes toe moet passen of bijvoorbeeld geen koolhydraten meer mag eten.

Herken jij je in een of meerdere van bovenstaande punten?
Dan is de 1-op-1 doorbraak call iets voor jou. Tijdens deze online sessie duiken we in jouw persoonlijke situatie en adviseer ik jou met passend en concreet advies.

Na dit gesprek kun jij direct van start met dag 1 van jouw persoonlijke actieplan, op weg naar een fit lijf in een gezonde leefstijl!

YOU ARE WHAT YOU DO, NOT WHAT YOU SAY YOU'LL DO.

hoe ziet zo'n doorbraak call eruit?

Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe waarmee ik me in kan lezen in jouw persoonlijke situatie. Vervolgens hebben we een gesprek van 45 minuten via beeldbellen waarna ik alles uitwerk in een concreet actieplan.

Tijdens dit gesprek:

Gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie uit de antwoorden in jouw vragenlijst. Ik kijk naar je voedingspatroon, je beweging en je huidige mindset en natuurlijk je doelstelling.

Leg ik de vinger op de zere plek en geef je inzicht in wat er op dit moment nog misgaat waardoor je je doel nog niet hebt weten te bereiken.

Geef ik daarop direct, concreet advies hoe je dat anders aan kunt pakken, maar wel op een manier die bij jou past.

Neem ik alle onduidelijkheden en vragen weg die je hebt met betrekking tot voeding. Vaak uit alle informatie die je online hebt vergaard. Ik verschaf helderheid en focus en geef je aan wat er voor jou toe doet.

Mag jij me al je vragen stellen die je hebt of die je te binnen schieten.

Hierna:

Heb jij een volledig persoonlijk afgestemd plan dat 100% haalbaar is naast alle andere activiteiten die een rol spelen in jouw leven.

Start jij direct met nieuwe energie en motivatie aan dag 1 van jouw nieuwe patroon! Jij weet nu namelijk: dit kan ik en dit gaat mij lukken.

Ontvang je het uitgewerkte plan van aanpak binnen 24 uur via de mail.

De praktische zaken:

Direct na het boeken van de call krijg je een mail met daarin een link naar de datumplanner en naar de vragenlijst. Deze vragenlijst vul je minimaal 24 uur voorafgaand aan het gesprek in.

De investering voor een doorbraak call bedraagt:
€47,- incl. btw

Wat anderen zeggen:

Deze call heeft bij mij letterlijk voor een doorbraak gezorgd! Lieke liet me inzien wat ik fout deed waardoor ik maar niet het resultaat behaalde wat ik zo graag wilde. Nu ben ik direct al een paar kilo en centimeters kwijt. Heel erg bedankt!
Annet
Red vibes design
Ik kan Lieke wel blijven bedanken. Ik heb zo veel inzichten gekregen door dit gesprek. Zo blij dat ik nu weet welke prioriteiten ik moet stellen en waar ik nu als eerste mee aan de slag moet. Super bedankt!
Renske
student
Lieke is een zeer energieke en gedreven professional die alles tot in detail uitzoekt voor je. Ze is hulpvaardig, authentiek en begeleidt je zo prettig / afgestemd op maat, waardoor je met zekerheid je resultaat gaat bereiken. Dit gesprek was super waardevol!
Nicole
Lead opleiding Rabobank

Ik ben lieke

Als oud topsporter was ik al vanaf jonge leeftijd met gezondheid bezig. Eerst vooral vanuit de ambitie om profvoetballer te worden. Dat werd ik ook, maar door aanhoudend blessureleed volgde voor mij het bekende zwarte gat. Ik werd geforceerd om na te denken over wat ik nog meer wilde in het leven en dook vol in mijn passie voor voeding.

 

Ik besloot dat ik de aller fitste versie van mezelf wilde worden en ging testen wat voeding precies met het lichaam doet. Dat werd een van de meest waardevolle periodes in mijn leven. Ik voelde me energieker, werd fitter, voelde me lekkerder in mijn vel, had veel minder darmklachten en voelde me zelfs opgewekter. Ik kwam echt in controle en weet nog dat ik dacht: dit moet iedereen weten!!

Wat ik echter ook direct snapte was dat het veranderen van je voedingspatroon behoorlijke wat vraagt van je mindset. Sociale gelegenheden, je emoties, je wilskracht; je wordt constant op de proef gesteld. Ik had al ervaring met mindsettraining vanuit de topsport maar besefte me direct dat hier het missende puzzelstukje lag om een leefstijl echt succesvol en blijvend te kunnen veranderen.  

Voeding & Mindset

Daarom startte ik mijn eigen bedrijf waarin ik deze elementen samen kon laten komen. De juiste kennis verspreiden over voeding, passend en persoonlijk advies geven inclusief de juiste mindsettraining voor succesvol en blijvend resultaat. Daarmee maak ik het verschil.

the perfect time doesn't exist. So you might as well start now.

na
deze
call:

ga jij:

Eindelijk die negatieve vicieuze cirkel doorbreken van vanalles proberen maar geen resultaat behalen. Je hebt helemaal duidelijk wat je te doen staat en voelt weer die frisse motivatie om aan de slag te gaan.

Word jij:

Die fitte en energieke versie van jezelf waarin je weer lekker strak in je vel komt te zitten.

voel jij:

Je weer trots op je lichaam en ben je blij met wat je in de spiegel ziet. Je voelt je helemaal happy met je nieuwe leefstijl die echt bij jou past.

na deze
call:

ga jij:

Eindelijk die negatieve vicieuze cirkel doorbreken van vanalles proberen maar geen resultaat behalen. Je hebt helemaal duidelijk hebt wat je te doen staat en voelt weer die frisse motivatie om aan de slag te gaan.

Word jij:

Die fitte en energieke versie van jezelf waarin je weer lekker strak in je vel komt te zitten.

voel jij:

Je weer trots op je lichaam en ben je blij met wat je in de spiegel ziet. Je voelt je helemaal happy met je nieuwe leefstijl die echt bij jou past.

FAQ

Na de betaling krijg je een e-mail met een datumplanner en de vragenlijst. Hiermee kun je de sessie plannen op een tijdstip dat het jou schikt. 

Geen probleem. Je hebt via de planner altijd de mogelijkheid om je afspraak te wijzigen. Mocht er niets tussen zitten dat jou goed uitkomt dan kun je me altijd mailen waarbij we samen een passend moment vinden. 

De investering voor een doorbraak call bedraagt €47,- inclusief BTW. 

Stuur me even mailtje naar hello@liekedebever.com en ik beantwoord jouw vraag daar. 

Scroll to Top

Let's do this!