referenties

Tineke Zwart
Businesscoach

 Als ondernemer heb ik lange tijd geen prioriteit gemaakt van mezelf. Ik zorgde goed voor m’n klanten, maar toen kwam het besef: ik BEN mijn bedrijf. Ik moet in de eerste plaats goed voor mezelf zorgen want hoe beter ik dat doe, hoe meer plezier ik heb en hoe beter ik ook weer mijn klanten kan helpen. Door Lieke zit ik lekkerder in mijn vel, voel me energieker en ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om het jezelf te gunnen om met Lieke te werken. 

LINSEY AANDEWIEL
FOTOGRAAF

10 weken, -8kg, eindelijk 5km achter elkaar kunnen hardlopen. Een veel gezonder / fitter lijf, eindelijk een fijne mindset omtrent voeding en gezondheid en eindelijk een grote stap dichter bij de beste versie van mezelf. Ja dat heb ik zelf gedaan maar ik had het niet zonder jou gekund! Door jou heb ik geleerd dat ik op zoek moet naar mijn ‘waarom ik doe wat ik doe’ en soms is dat niet mooi of leuk maar wel nodig als je wilt groeien! Het is het beste wat ik mezelf ooit cadeau heb gedaan!

Bianca Versteeg
Bureau NVt

Ik ben 6 kilo afgevallen wat de afgelopen jaren niet is gelukt! Na mijn burn-out en tijdens de overgang veranderde mijn leven en conditie zo erg, dat “standaard”-programma’s (doorsnee trainingsschema’s, diëten en lifestyle adviezen) niet werkten. Lieke is op basis van onze gesprekken heel grondig gaan bekijken wat het beste bij mij past. Daardoor heb ik met haar hulp voor mezelf een eetpatroon ontwikkeld, waarbij ik meer energie en minder pijn heb en 6 kilo ben afgevallen. Ik ben ontzettend blij dat mijn huidige levensstijl zo goed te combineren is met mijn gezin vol pubers en mijn voltijdbaan. Mijn doel om meer balans tussen werk/gezin en rust voor mezelf te krijgen, is absoluut behaald!

Marlon de Haas
finance

Lieke was mijn stok achter de deur om oude en nieuwe gewoontes op te pakken. Wat ben ik blij met de mogelijkheden die zij mij heeft gegeven. Goede voeding op een makkelijke manier integreren in mijn levensstijl (waarvoor ik geen uren in de keuken sta en toch afwisseling heb). Krachttrainingen die ik thuis doe, helemaal op mij afgestemd (waardoor dit te combineren is met andere sport, een kleine, baan, etc.). En misschien wel het belangrijkste: ik ben niet meer bang om in een oud patroon te vervallen omdat deze levensstijl bij mij past en me zoveel oplevert. Lieke zorgt voor een persoonlijk plan, is super toegankelijk en staat open voor elke vraag om te helpen in mijn proces. Ik voel me weer fit en energiek én ik kan dit weer uitdragen naar mijn omgeving. Onwijs bedankt!

Christel Schalke

Persoonlijke coach

Ik was een aantal jaar geleden al in voeding en leefstijl gedoken en veel kilo’s afgevallen. Toch ook het laatste jaar weer het nodige er bij en dat voelde niet goed.  Samen met Lieke ben ik tijdens het programma op zoek gegaan naar wat mij het beste past, welke leef-/ voedingsstijl ik kan integreren in mijn leven zodat ik blijvend gezond bezig ben met een goed gewicht. Heel fijn dat Lieke een persoonlijk plan maakt om mee aan de slag te gaan en de wekelijkse calls waren voor mij heel helpend. Lieke is echt een topcoach, waar ik me heel fijn, veilig en vertrouwd voel. Zij heeft mij echt heel erg geholpen om de stappen te maken die ik wil maken. Zo goed, dat ik nog even met haar verder ga!

Manuela Warner

Xoxo marketing

Lieke leerde me niet alleen wat gezond was voor mijn lichaam op het gebied van voeding en beweging, waardoor ik nooit meer last had van energiedipjes en zelfs afviel, maar nog veel belangrijker: een gezonde mindset. Ik weet welke keuzes ik nu moet maken om me gezond te voelen en ik heb mijn lichaam en benodigdheden veel beter leren te accepteren. Ik weet nu welke gezonde leefstijl bij mij past en de implementatie ervan voelt als makkelijk en passend bij mij. Het is zelfs zo dat ik afviel tijdens mijn vakantie in Amerika terwijl ik normaal altijd aankom! Oftewel Lieke, bedankt voor je wijsheid en nuchtere blik op voeding. Je hebt me onwijs veel geleerd, maar het meest belangrijke; een gezonde mindset. En dat is me zoveel waard!

Sandra Houvast

Winstadviseur

Door Lieke heb ik geleerd dat je altijd een keuze hebt om iets te eten of niet. Dat maakt dat ik niet meer uit beleefdheid een taartje eet, maar alleen op de momenten dat ik ervoor kies. Elke week hadden we een coach-call, daardoor lukte het me heel goed om me aan de afspraken te houden en mijn gezonde leefstijl vol te houden. Super waardevol!

Caroline vd leest

Instructional designer

Het persoonlijke plan heeft me veel inzicht gegeven hoe ik mijn voeding meer in balans kan krijgen.  Ook mindset speelt hierbij een belangrijk rol. Lieke leerde me keuzes maken en vooruit plannen zoals wel of geen taartje eten als ik weet dat een paar dagen later een etentje gepland staat. Ook heb ik geleerd dat door te spelen met voeding, ik een direct resultaat kan boeken. Lieke is positief ingesteld, motiveert wanneer het nodig is, en laat je ook lekker zelf ontdekken! Ik ben heel blij dat ik dit traject met Lieke heb doorlopen want het is echt een enorm cadeau wat ik mezelf heb gegeven. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn!! 

Ank Visser

Teamleider in de zorg

Lieke heeft me geholpen met inzicht te krijgen in wat mijn lichaam nodig heeft om me lekker te voelen en tegelijkertijd af te vallen. En dat op een manier die ik kan volhouden. Zo is het in combinatie met sporten een leuk proces! Bovendien veel kennis opgedaan over voeding. Ik maak bewuster keuzes en voel me hier goed bij! Lieke is enthousiast en motiveert 👍🏼! Bedankt!

Emma Korenhof
sales vertegenwoordiger

Voor ik begon aan het Get On Track Programma at ik te veel en te vaak ongezond, uit verveling en weinig lichaamsbeweging. Lieke heeft een voedingsschema en trainingsprogramma – passend bij mijn leefstijl en voorkeuren – op maat gemaakt. Ik merkte dat ik weer plezier kreeg in sporten en veel bewuster ging leven zonder dat het saai werd. Door onze contact momenten werd ik meer gemotiveerd en gedisciplineerd; Lieke was mijn stok achter de deur. Naast het fysieke resultaat is de belangrijkste verandering mijn mindset change! Ik denk veel bewuster na over wat voeding en beweging voor mijn lijf betekent. Ik ben zo blij dat ik je om hulp heb gevraagd! Voel me een ander mens! Ik ben je heel dankbaar Lieke!

Antonet provoost
onderwijs adviseur

Door Lieke weer back on track! Door haar enorme kennis, persoonlijke en non-nonsense aanpak terug naar mijn beste ik en de gezonde acties die daarbij horen! Een gezonde mindset op alle fronten:). Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen en voor dit programma wat ik bij jou heb mogen doen! Het heeft me weer teruggebracht naar wie ik wil zijn!

dzanella Tilhic
manifestatie coach

Door Lieke is mijn relatie met eten compleet veranderd. Zij heeft me heel anders naar eten laten kijken maar me tegelijkertijd geleerd hoe ik gezond eten het beste in mijn drukke leven kan inpassen. Als ondernemer en moeder van twee jonge kinderen lag daar namelijk mijn uitdaging. Inmiddels ben ik 10kg afgevallen en dat eigenlijk zonder enige moeite 🙂 Dank je wel Lieke voor alles! Ik raad Lieke echt iedereen aan. Eigenlijk moet je sowieso een keer Lieke als coach hebben gehad. Zij weet waar ze het over heeft en helpt je echt aan jouw doelen!

Merle Mudde
Ondernemerscoach

Lieke kwam op mijn pad toen mijn bedrijven hard aan het groeien waren. Toen werd mijn work/life balance onder de loep genomen en samen maakten we een plan. Ik heb door Lieke meerdere hele waardevolle inzichten gekregen over mindset en voeding en ik kan Lieke echt iedereen aanraden!

Silke bongers
Event manager

Coaching van Lieke heeft me zoveel meer gebracht dan ik had verwacht. Ik ging met Lieke in zee omdat ik haar pure, no-nonsense persoonlijkheid heel fijn vind om mee te werken. Lieke heeft zoveel kennis in huis en gaat persoonlijk met je aan de slag om jouw doelen te bereiken. Wat mij dat heeft opgeleverd: een FIT en ENERGIEK lijf, weten hoe ik m’n lichaam VOED in plaats van VUL en ze heeft me van m’n snoepverslaving af geholpen, door een gezonde mindset in te ontwikkelen. Als je écht wilt veranderen: gun jezelf om te werken met Lieke en ga aan de slag met haar programma.

Carin Heutinck

Content Creator

Een traject bij Lieke is meer dan alleen een voedingsschema volgen en bewegen, ze leert je ook bewust keuzes te maken. Alles valt en staat met een juiste mindset. Daar ligt Lieke haar kracht. Ze zal niet zeggen dat je geen gebakje mag eten op een verjaardag of een etentje moet overslaan, maar komt met tips en tricks om juist van deze momenten te genieten zonder dat je je schuldig hoeft te voelen.

Anne Seijkens

Opleidingsadviseur

Ik was al zo lang niet blij met mijn gewicht, zat niet optimaal in mijn vel en stootte mezelf steeds aan dezelfde steen. Terwijl ik wél veel tijd en energie stak in nadenken over voeding en sporten. Ontzettend vermoeiend! Dat ik van Lieke zo veel zou leren over voeding, mindset en mijn eigen valkuilen, had ik niet verwacht. Elke keer stond ik er weer van te kijken hoe slim dit programma in elkaar zit en hoe persoonlijk Lieke het maakt. In de eerste vragenlijst schreef ik nog dat ik de overtuiging had dat afvallen en gezonde keuzes maken gelijk stonden aan afzien. Daar kijk ik nu volledig anders naar! En de resultaten qua gewicht zijn er ook. Dit keer als bijeffect van gezond leven en niet als hoofddoel. Ik ben Lieke superdankbaar! 

Marianne Versantfoort

Sales

Lieke is een toffe dame, geen poespas, what you see is what you get. Ze had voor mij een super gepersonaliseerd programma gemaakt, wat ik echt kon waarderen. Het fijnste aan haar programma is dat je vanaf dag één leert om goede keuzes te maken in het echte leven. Soms maak je plannen en dan blijk je die dag onverwacht over te werken, of een frietje te eten met je familie. Dit is geen probleem terwijl in veel ‘kant en klaar-programma’s’ je een aantal weken exact een schema moet volgen. Dat heeft me enorm geholpen en ik raad Lieke iedereen aan. 

Karin Knegt
Virtual Assistant

Mindset is alles. Van Lieke heb ik geleerd dat
diëten niet nodig is. Wel bewustwording, wat eet je
 eigenlijk de hele dag en wat eet je in een week?
Ik zat middenin een burn-out en wilde graag aan mijn gezondheid werken. Lieke is positief en enthousiast en weet je te motiveren om je eigen oplossingen aan te dragen en ze houdt je daarvoor verantwoordelijk. Elke week een stapje verder, met als resultaat een nieuwe levensstijl en mindset. Dankjewel Lieke!

Marrit van exel

Rouw/leef coach

 Lieke heeft echt maatwerk advies gegeven dat mij goed helpt. Ze zocht naar alternatieven die mij op een verstandige manier door de moeilijke momenten heen helpen. De coach-calls gaf mij de ruimte om te spuien. Maar ook haar aanmoedigingen en soms ook wel beetje streng zijn, gaf mij toch weer dat duwtje om door te zetten. Het was voor mij vooral werken aan mijn mindset en die zit nu goed!

Anoniem

Na een worsteling met zelf van alles proberen was het contact met Lieke wat ik zocht. Lieke voelt heel goed aan wat passend is bij jou als persoon en heeft me tegelijkertijd ook mijn eigen weg laten bewandelen. Eenmaal gevonden voelde ik me als snel veel beter, met meer energie en ging het afvallen bijna ‘vanzelf’. Ik ben inmiddels 10kg kwijt en ben nog steeds lekker bezig op een manier die goed voel te houden is. Ik heb echt een nieuwe leefstijl waarbij er ook nog ruimte is voor een borreltje en een hapje op zijn tijd. Ik ben zeer blij!!

Scroll to Top

Let's do this!