Luister hier mijn gratis podcasts!

Voor ondernemers en ambitieuze professionals die naast een druk bestaan, ook goed voor zichzelf willen blijven zorgen. Ik deel mijn kennis over voeding en mindset, concrete tips, en inzichten uit mijn persoonlijke leven, op een no-nonsense manier zoals je van me gewend bent.

#6 Mijn persoonlijke gamechanger naar een fijne relatie met voeding

In de zoektocht naar de beste eetmethode raken velen enkel verder verwijderd van een fijne relatie met voeding. In deze podcast vertel ik je waarom het blijven zoeken naar dé methode kansloos is. Wat je kunt leren van The Blue Zones en wat in mijn persoonlijke leven een grote gamechanger is geweest voor een fijne relatie met voeding en een leefstijl in balans!

#5 Alles wat je moet weten over Intermittent Fasting

In deze podcast vertel ik je vanuit een objectief standpunt over wat Intermittent Fasting precies is, wat het ook niét is, welke voordelen het mogelijk op kan leveren en hoe dit jou zou mogelijk zou kunnen helpen naar een betere gezondheid.

#4 neem de regie

In deze podcast vertel ik je hoe je uit een situatie komt waarin je niet gelukkig bent en hoe je voor jezelf een andere realiteit kunt creëren. Ik neem je daarin mee in mijn eigen zoektocht naar geluk en welke keuzes ik heb gemaakt die me dat geluk niet brachten. Tot het punt waar ik nu ben en je tips geef hoe je dat geluk wél ook voor jezelf kunt creëren.

#3 De meningen van anderen op jouw voedingskeuzes

In deze podcast geef ik je 5 tips hoe je het beste om kunt gaan met de meningen van anderen op de voedingskeuzes die jij maakt. Ik leg je uit hoe dit werkt met de mindset van een ander ten opzichte van jouw eigen mindset en welke waardes je hieraan toe mag kennen.

#2 Mijn visie op gezonde vs ongezonde voeding

Ik vertel je hoe ik kijk naar voeding en wat in mijn opzicht gezond of ongezond is. Hoe ik kijk naar diëten, de documentaire the game changers, leefstijlen zoals paleo, veganisme of vegetarisch eten en je gewicht in relatie tot je gezondheid.

#1 Wie ben ik, wat doe ik en waarom

In deze allereerste podcast vertel ik je mijn verhaal hoe ik na de topsport ondernemer werd en welke lessen de topsport mij geleerd heeft. Daarbij vertel ik je over mijn persoonlijke reis door de wereld van voeding en mindset en hoe dat ervoor heeft gezorgd dat ik nu anderen kan helpen naar een leven in balans en een fijne relatie met voeding.
Scroll to Top

Let's do this!