Fit, energiek en lekker in je vel met een goede mindseT rondom voeding.

ALS OUD TOPSPORTER coach IK jou NAAR EEN FIT LIJF MAAR VOORAL EEN GEZONDE MINDSET.
Voeding en mindsetcoaching

HERKENBAAR?

Als ondernemer ben je gepassioneerd en werk je hard aan je droom. De realiteit daarvan is lange werkdagen, een druk leven en weinig écht vrije tijd. Lichamelijk is dat ook te merken. Je hebt in het verleden energieker en fitter gevoeld en het was ook allemaal wat strakker. Het kostte je toen ook allemaal wat minder moeite.

Daar is door allerlei omstandigheden verval in gekomen en dat knaagt aan je. Je weet namelijk dat je beter kunt dan dit en je wil ook gewoon weer blij zijn als je in de spiegel kijkt. Je hebt inmiddels ook al het een en ander geprobeerd maar het feit dat je dit leest betekent waarschijnlijk ook dat die pogingen weer zijn gestrand. 

Je wil hier iets aan doen maar je wil dan wel zeker weten dat dit je ook resultaat gaat brengen. Wat dat dan precies is, jij hebt geen idee meer. Door alle tegenstrijdige informatie online zie jij door de bomen het bos niet meer en hoe weet je nu welke goeroe je nog moet geloven?

Tegelijkertijd heb je ook geen zin meer om allerlei methodes of diëten toe te gaan passen zoals bijvoorbeeld koolhydraatarm. Je wil gewoon normaal en gezond blijven eten maar ook nog af en toe kunnen genieten van wat lekkers. Het moet namelijk wel leuk blijven. Een gezonde mindset creëren, daar voel je wel wat voor. Jij kent vooral alles of niets waardoor je een tijdje heel hard je best kunt doen om vervolgens weer helemaal overboord te gaan.  

Herkenbaar? Dan zit je hier goed. Tijd is je meest kostbare bezit, dus verspil er niet meer van en laat mij je helpen om fysiek en mentaal lekker in je vel te komen!

het gat tussen weten en doen is mindset.

Jij bent het uitgangspunt. 

En ik bekijk jouw situatie vanuit de breedste zin. 

1.

hoe is het gesteld met je gezondheid?

2.

Heb je een gezonde mindset? 

3.

Ervaar je zingeving en voldoening uit je werk?

4.

Heb je fijne relaties met anderen?

Deze 4 elementen zijn namelijk allemaal van invloed op je leefstijl. Misschien is zakelijk succes voor jou lange tijd de enige prioriteit geweest of speelden er op persoonlijk vlak emoties waar jouw gezondheid de prijs voor heeft betaald. Er moet iets veranderen om je weer écht happy te kunnen voelen maar een verandering succesvol maken kan alleen als je eerst kijkt naar de oorzaak van de disbalans.  

Dat is geen quick-fix. Want als de oplossing gewoon even een voedingsplan volgen was, dan had je dat al lang gedaan, toch? Maar dan liep je ook niet steeds weer vast. 

Grote kans dat er wat werk aan winkel is wat betreft je mindset rondom voeding. Daarvoor kijk ik naar wat en wie er allemaal een belangrijke rol spelen in jouw leven en laat dat de basis vormen. Dan maak ik een plan van aanpak waarmee ik gezond leven voor jou zo gemakkelijk mogelijk maak. Hierdoor verspil jij geen onnodige moeite, tijd, wilskracht en frustratie meer aan het varen van de verkeerde koers. Tussendoor houd ik je scherp en on track.

Het resultaat: je eindelijk weer blij voelen in je lichaam, deze keer met een gezonde mindset! Zo kan jij ook het beste van jou geven aan de mensen om je heen waar je het meeste van houdt. It’s as simple as that.

Yes! Let's do this.

Get on track
Voeding & Mindset coaching

In het Get On Track programma help ik jou in 3 maanden naar de fitste, gezondste en mentaal sterkste versie van jezelf. Dit heeft niet alleen een uitwerking op jezelf, dit creëert ook een positief effect naar de mensen om je heen en natuurlijk binnen je bedrijf.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt:

1. Kick off

We starten met een uitgebreide kick-off sessie van 1 uur waarin ik volledig in jouw persoonlijke situatie duik. We leggen alles bloot en bepalen waar de disbalans vandaan komt en we mee aan de slag moeten de komende 3 maanden. Ook kijk ik naar je hormoonbalans en welke impact die maakt op het geheel.

2. het plan

Op basis van dit gesprek maak ik een uitgebreid plan waarvan voeding, training en mindset de pijlers vormen. Het voedingsplan bestaat uit heldere en overzichtelijke keuze opties per maaltijd op basis van jouw eigen voorkeuren. Hierin heb ik de juiste hoeveelheden en de exacte verhoudingen in acht genomen die passen bij jouw doel. Dit scheelt jou enorm veel tijd en energie want hier hoef jij dus niet meer over na te denken.

3. Het plan

Het trainingsplan bestaat uit een vooraf afgesproken hoeveelheid trainingen, afgestemd op jouw niveau én jouw persoonlijke interesse. Training moet je ondersteunen maar moet je vooral ook fun en ontspanning brengen. Twee factoren die onderschat worden maar essentieel zijn als je een leefstijl wilt ontwikkelen

4. coaching

Vervolgens hebben we 10x een persoonlijke coachsessie van 30 minuten waarin we evalueren, bijsturen en waarin ik je mindset train. Ik ben jouw stok achter de deur en ruimte voor verval zit er niet in.

5. Journal

Je ontvangt het Get On Track journal waar je dagelijks mee aan de slag gaat om je overtuigingen en mindset te analyseren, waarvan we de resultaten bespreken. Dagelijkse commitment is de sleutel naar succes!

6. mindset

Daarbij gaan we aan de slag met een mindset cursus van 10 modules met een video en opdrachten. Deze modules geven je nieuwe invalshoeken en perspectieven van waaruit je je relatie met voeding gaat bekijken, onderzoeken en kunt veranderen

Persoonlijke voedingscoach

Wat anderen zeiden:

10 weken, -8kg, eindelijk 5km achter elkaar kunnen hardlopen. Een veel gezonder / fitter lijf, eindelijk een fijne mindset rondom voeding & gezondheid en eindelijk een grote stap dichter bij de beste versie van mezelf. Door jou heb ik geleerd dat ik op zoek moet naar mijn ‘waarom ik doe wat ik doe’ en soms is dat niet mooi of leuk maar wel nodig als je wilt groeien! Het is het beste wat ik mezelf ooit cadeau heb gedaan.
Linsey Aandewiel
Fotograaf
Dat ik zoveel zou leren over voeding, mindset en mijn eigen valkuilen, had ik niet verwacht. Elke keer stond ik er weer van te kijken hoe slim dit programma in elkaar zit en hoe persoonlijk Lieke het maakt. Ik was al zo lang niet blij met mijn gewicht terwijl ik wél veel tijd en energie stak in nadenken over voeding en sporten. De resultaten qua gewicht zijn er nu maar dit keer als bijeffect van een gezonde leefstijl waarin ik me fijn voel en niet meer als hoofddoel. Ik ben Lieke superdankbaar!
Anne Seijkens
Opleidingsadviseur
Lieke was mijn stok achter de deur om oude en nieuwe gewoontes op te pakken. Wat ben ik blij met de mogelijkheden die zij mij heeft gegeven. En misschien wel het belangrijkste: ik ben niet meer bang om in een oud patroon te vervallen omdat deze levensstijl bij mij past en me zoveel oplevert. Lieke zorgt voor een persoonlijk plan en is super toegankelijk. Ik voel me weer fit, energiek en lekker in mijn vel. Onwijs bedankt!
Marlon de Haas
Finance

Na dit programma:

Voel jij je fit, zelfverzekerd en vol energie

Je durft al je leukste kleding weer aan, omdat je trots bent op je lichaam.

Ben jij zelf die persoon waar je lang tegenop keek

Die persoon die alle ballen in de lucht weet te houden en dit weet te combineren met een fitte en gezonde leefstijl.

Geniet jij nog steeds van iets lekkers

Een wijntje, stuk chocolade of spontaan etentje buiten de deur. Het kan allemaal zonder dat dit je mindset beïnvloedt. Jij hebt geleerd hoe dit naast elkaar kan bestaan en hoe jij kunt genieten zonder schuldgevoel.

Ben jij weer volledig in control

Je voelt eindelijk weer de controle over je voeding en maakt de juiste keuzes op gevoel.

Lach je het leven tegemoet

Je staat weer dichter bij jezelf waar je een tijdje van verwijderd was.

Maak je gemakkelijk gezonde keuzes

En heb je nooit meer een grote snack-aanval waar je later spijt van hebt.

Heb jij blijvend resultaat

Doordat jij een leefstijl hebt ontwikkeld waar jij je goed bij voelt en die jou geen moeite en energie meer kost om vol te houden.

Voel jij je eindelijk weer 100% gelukkig

Doordat je op alle vlakken meer rust, energie en zelfvertrouwen uitstraalt.

Ik ben lieke

Als oud topsporter was ik al vanaf jonge leeftijd met gezondheid bezig. Eerst vooral vanuit de ambitie om profvoetballer te worden. Dat werd ik ook, maar door aanhoudend blessureleed volgde voor mij het bekende zwarte gat. Ik werd geforceerd om na te denken over wat ik nog meer wilde in het leven en dook vol in mijn passie voor voeding.

Ik besloot dat ik de aller fitste versie van mezelf wilde worden en ging testen wat voeding precies met het lichaam doet. Dat werd een van de meest waardevolle periodes in mijn leven. Ik voelde me energieker, werd fitter, voelde me lekkerder in mijn vel, had veel minder darmklachten en voelde me zelfs opgewekter. Ik kwam echt in controle en weet nog dat ik dacht: dit moet iedereen weten!!

Wat ik echter ook direct snapte was dat het veranderen van je voedingspatroon behoorlijke wat vraagt van je mindset. Sociale gelegenheden, je emoties, je wilskracht; je wordt constant op de proef gesteld. Ik had al ervaring met mindsettraining vanuit de topsport maar besefte me direct dat hier het missende puzzelstukje lag om een leefstijl echt succesvol en blijvend te kunnen veranderen.

Voeding & mindset

Daarom startte ik mijn eigen bedrijf waarin ik deze elementen samen kon laten komen. De juiste kennis verspreiden over voeding, passend en persoonlijk advies geven inclusief de juiste mindsettraining voor succesvol en blijvend resultaat. Daarmee maak ik het verschil.

wat je voorgangers zeiden:

Tineke Zwart

Als ondernemer heb ik lange tijd geen prioriteit gemaakt van mezelf maar toen kwam het besef: ik BEN mijn bedrijf. Ik moet in de eerste plaats goed voor mezelf zorgen want hoe beter ik dat doe, hoe meer plezier ik heb en hoe beter ik ook weer mijn klanten kan helpen. Ik zit nu lekker in mijn vel, voel me energieker, ben blij als ik in de spiegel kijk. Ik kan dan ook iedereen aanraden om dit jezelf te gunnen!!

Silke Bongers

Lieke heeft zoveel kennis in huis. Haar persoonlijke plan heeft mij niet alleen geholpen naar een FIT en ENERGIEK lijf, maar ook weet ik nu hoe ik m’n lichaam VOED in plaats van VUL. Daarbij hielp ze me van m’n snoepverslaving af door een gezonde mindset te ontwikkelen. Als je écht verandering wilt: gun het jezelf om te werken met Lieke!​

Tineke Zwart

Als ondernemer heb ik lange tijd geen prioriteit gemaakt van mezelf. Ik zorgde goed voor m’n klanten, maar toen kwam het besef: ik BEN mijn bedrijf. Niet investeren kon me mijn gezondheid gaan kosten. De keuze was gemaakt! Ik zit nu lekkerder in mijn vel, voel me energieker en ben blij als ik in de spiegel kijk.

Silke Bongers

Het Get on Track programma heeft me zoveel meer gebracht dan ik had verwacht. Lieke heeft zoveel kennis in huis! Wat mij dat heeft opgeleverd: een FIT en ENERGIEK lijf, weten hoe ik m’n lichaam VOED in plaats van VUL en ze heeft me van m’n snoepverslaving af geholpen.

We zijn een team en ik sta aan je zijde. daarom mag je me te allen tijde mailen of bellen voor een steuntje in de rug.

Het kost je

jouw gezondheid, veel frustratie & verspilde tijd, moeite en energie als je zelf aan blijft rommelen.

Jouw Investering

€2497,- inclusief btw
voor de verandering van je leven.
Dit bedrag kan in drie termijnen betaald worden.

Dit programma is voor jou als jij:

Gemotiveerd bent om aan de slag te gaan om de fitste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden op alle vlakken. Je bent klaar met aanrommelen en wilt voor een duurzame en structurele oplossing gaan die past in jouw leven.

Je struggled met je mindset. Je denkt in termen van alles-of-niets, merkt dat je veel voedingskeuzes maakt op basis van emoties en hier later gefrustreerd over bent. Je zit jezelf in de weg en vraagt je af wat is nu normaal?

Bereid bent om hard te werken maar niet weet waar je nu moet beginnen. Het ontbreekt je aan de kennis, tijd en energie om ook op het gebied van gezondheid alles zelf uit te moeten zoeken. Je wilt een kant en klaar plan van aanpak waar jij enkel je schouders onder hoeft te zetten.

Als jij beseft dat jouw resultaten geen quick fix zijn maar een waardevol proces met als eindbestemming blijvend resultaat.

Vooral enthousiast bent en staat te trappelen om aan de slag te gaan!

One day or day one you decide.

Je hebt al lang genoeg zelf aangerommeld. Het is nu tijd voor een duurzame verandering.

En terwijl jij staat te twijfelen, boeken anderen al resultaat

Als je tot hier hebt gelezen, dan weet je dat dit de juiste keuze voor je is.
Scroll to Top

Let's do this!